14 de juny 2010

L'Avui i El Punt desdoblen els seus webs per conjugar la informació global amb la local

A partir d'aquest dimarts, els usuaris de l'Avui.cat i d'Elpunt.cat es trobaran amb uns webs desdoblats. Per exemple, els d'El Punt, des de la pàgina local d'entrada que ara tenen configurada, podran navegar per dues vies paral·leles: l'Edició Local, amb la informació del municipi i la comarca, i l'Edició Nacional, amb la informació més recent i els temes més rellevants del país i del món, oferts amb la garantia de les marques d'El Punt i de l'Avui. En aquest sentit, amb només un clic a la part superior de la pàgina, es trobaran amb dues formes complementàries de copsar l'actualitat, amb més blocs i amb més articles d'opinió. A banda, s'han incorporat apartats d'informació de serveis, com un nou lloc sobre el món de televisió i la programació de tots els canals. Una altra novetat és l'obertura d'una àrea de Participació, que comença a fer camí amb la incorporació de fotografies fetes pels usuaris (imatges de celebracions, esdeveniments personals o indrets atractius de cada poble), però que té la vocació de poder arribar molt més lluny.

Per la seua banda, els usuaris de l'Avui.cat també es trobaran un web en el qual podran navegar per dues vies paral·leles: l’Edició Nacional, que conserva el seguiment constant de l’actualitat i es complementa amb els temes més rellevants del país i del món, i l’Edició Local del poble o la ciutat que els usuaris triïn com a referència, i des d’on també podran accedir a totes les edicions locals que vulguin. A més, el nou portal incorpora alguns nous serveis locals que ja funcionaven a ElPunt.cat, com l'agenda d’actes, cinemes, necrològiques, farmàcies i el temps poble a poble.

Més informació:
-L’AVUI.cat a cada poble i ciutat
-Elpunt.cat: nova etapa, nou impuls

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com