10 de juny 2010

Així serà l'uniforme del Capità Amèrica a la nova pel·lícula de Marvel

Si fa unes setmanes ens arribava la primera imatge del "Thor" que dirigirà Kenneth Branagh, ara ja podem veure quin és l'aspecte que tindrà el Capità Amèrica en la propera adaptació d'aquest personatge de la Marvel per a la gran pantalla. De moment, res a veure amb les pintes que gastava el Captain America interpretat el 1990 per Matt Sallinger, en un film infumable que de tant dolent que era feia gràcia [veieu aquí el tràiler original]. De moment, però, no és cap imatge de l'actor Chris Evans (Antorcha Humana a "Los 4 Fantásticos") amb el vestit del superheroi patriòtic creat el 1941 per Jack Kirby i Joe Simon, sinó els dissenys del departament artístic de la nova pel·lícula, la primera -sense comptar Thor- que la Marvel està preparant sobre la nissaga de "Los Vengadores". De moment, la cosa promet, amb aquest aire retro que li donen els tirants. Un possible problema, segons alguns, és que el director és Joe Johnston, de qui em van agradar pel·lícules com "Jumanji" o "Hidalgo. Océanos de fuego". A banda, les últimes notícies sobre la pel·lícula són els fitxatges de Tommy Lee Jones i de Dominc Cooper. "Capitán América: El primer Vengador" és previst que arribe als cinemes el 22 de juliol de 2011.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Capitan America sempre ha sigut el meu super-heroi preferit, a vore com serà aquesta pel·licula ...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com