8 d’abr. 2010

La Sexta farà el Madrid-Barça per primer cop en directe a internet

La Sexta ha anunciat avui que el partit de dissabte entre el Madrid i el Barça també es podrà veure en directe a través del seu web. La cadena de Jaume Roures ha assolit un acord amb la Lliga de Futbol Professional i serà la primera en emetre a internet, en obert i de forma legal, un partit de lliga. A més, LaSexta.com també emetrà en directe tota la programació especial que la cadena oferirà en motiu del clàssic. Serà aquest dissabte a partir de les 13:30 hores, moment en el que començarà l'informatiu del migdia. Així, a les 14:35 hores connectaran amb la primera part d'un gran especial, que inclourà els millors moments dels anteriors Madrid-Barça, el tradicional dinar entre les directives dels dos clubs i l'última hora dels dos equips. A les 19.00 hores començarà la segona part de l'especial, amb la sortida dels jugadors dels seus respectisu hotels. La prèvia pura i dura arribarà a les 20.55 hores, però el partit no començarà fins a les 22.00 hores. Un dels atractius de veure el partit a través de LaSexta.com o LaSextaDeportes.com serà el de poder comentar el partit a temps real amb els altres usuaris (via Facebook), una possibilitat que també permet TV3 o TVE en les seues retransmissions de la Champions per internet. A més, en acabar el partit, els usuaris que ho vulguen també podran veure els millors vídeos dela prèvia, la repetició de les millors jugadores o la redifusió íntegra del Madrid-Barça.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com