12 d’abr. 2010

La companyia Chello Multicanal compra de la productora i distribuïdora Teuve


La companyia Chello Multicanal ha anunciat avui que ha tancat amb èxit la compra de Teuve, la productora i distribuïdora de canals temàtics participada al 100% per ONO, i que per tant ha incorporat a la seua oferta 10 nous canals. En aquest sentit, ara caldrà veure si l'adquisició de Teuve per part de Chello Multicanal significa la incorporació a la plataforma Digital + de canals molt esperats com CineStar, XTREM, MGM, Cinematk,Natura o Buzz. Fins ara, això no havia estat possible per les males relacions comercials i de competència entre Teuve i Digital+, que va deixar caducar els contractes que la productora tenia amb l'anterior Vía Digital, abans de la fusió amb Canal Satélite Digital.

Amb aquesta operació, Chello Multicanal passa a comptar amb divuit canals temàtics que actualment sumen més d'un 16,9 per cent de l'audiència de la televisió de pagament a Espanya, convertint-se així en la major productora de canals temàtics al nostre país. Segons el director general de Chello Multicanal, Eduardo Zulueta, es tracta d'una operació beneficiosa per a la televisió de pagament a Espanya i necessària en el sector audiovisual. "La possibilitat d'elecció de l'espectador és ara més àmplia que fa tot just un any i això ens obliga a diversificar i reforçar els continguts si volem fidelitzar a la nostra audiència. Amb aquesta operació creixerem en audiència i arribarem a nous targets, amb continguts de qualitat en cada un dels nostres formats ".

L'acord assolit per Chello Multicanal contempla l'adquisició dels deu canals de la productora Teuve: els canals dedicats al cinema CineStar, XTRM, Somos, MGM i Cinematk, els canals d'entreteniment Buzz Teuve i Buzz Rojo, el canal de documentals Natura; el canal de música Pacha TV i l'infantil Kidsco. De fet, aquests canals se sumen als onze que actualment produeix i distribueix Chello Multicanal per a Espanya, i que estan presents en les principals plataformes de pagament: Canal Hollywood, Odissea, Canal de Historia, Canal Cocina, Decasa, Sol Música, Bio, i Extreme Sports Channel. D'altra banda, Chello Multicanal pertany a Chellomedia, divisió europea de continguts de Liberty Global, un dels principals operadors de cable a nivell internacional.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com