13 de març 2010

'Hipnos', cinema negre català al canal 300

L'actriu Cristina Brondo, una de les musses eròtiques de l'últim cinema català, és la protagonista de la pel·lícula 'Hipnos', que el canal 300 de la TDT emet aquest diumenge a partir de les 23.35 hores. 'Hipnos' va suposar el debut en el llargmetratge de David Carreras, l'any 2004, després d'haver dirigit documentals i sèries de televisió com 'Hospital central', 'El comisario' o 'RIS Científica'. L'any passat, Carreras també va dirigir 'Flores negras', amb Belén Fabra. La pel·lícula és l'adaptació cinematogràfica de la novel·la homònima de Javier Azpeitia, que va guanyar el premi Hammet Internacional de Novel·la Negra. La història comença amb un accident, quan un cotxe xoca contra un camió que, a la vegada, ensorra una torre d'alta tensió. Així, la ciutat es queda a les fosques i, amb el caos que es crea, algú aprofita per cometre un crim. L'única supervivent de l'assassinat és una xiqueta (Natalia Sánchez, la Teté de 'Los Serrano'), que queda en estat de shock i és internada en un sanatori. Aquí és on entra en acció Beatriz (Cristina Brondo), que és la nova doctora.



Mentre s'aclimata a la nova feina, la doctora descobreix fets sospitosos. A més, algú l'espia. Miguel, un dels malalts, li diu que tots estan fent un complot en contra d'ella. La nena que ha sobreviscut a l'assassinat inicial, sembla millorar, però hi ha una tragèdia. La Beatriz està convençuda que els metges del sanatori conspiren en contra dels malalts i que fins i tot volen matar-la perquè els ha descobert. En aquest sentit, un dels aspectes més interessants de 'Hipnos' és la gran interpretació de Brondo, que a banda va regalar als seus fans algunes escenes inoblidables a la banyera. Durant la preparació de la pel·lícula, l'actriu va estar sotmesa a sessions d''hipnosi que van fer aflorar fòbies que després van ser aprofitades en el rodatge, com la claustrofòbia o la por a la foscor. Un film molt recomanable.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com