28 de març 2010

'La conquista del Oeste', remasteritzada

El canal de pagament TCM Clásico emet aquesta nit la segona entrega del cicle 'Remasterizado', i ho fa amb una versió restaurada de la pel·lícula 'La conquista del Oeste'. Així, si el mes passat ens va oferir la possibilitat de veure una versió millorada d''El mago de Oz', aquest últim diumenge de març li arriba el torn a 'La conquista del Oeste', la primera pel·lícula de la història del cinema que es va filmar i projectar en el format Cinerama. A més, es tracta d'un film col·lectiu, amb un pressupost milionari i dirigit per tres mestres del western: John Ford, George Marshall i Henry Hathaway, i un repartiment que incloïa estrelles del cinema de la talla de John Wayne, Henry Fonda, Gregory Peck, Debbie Reynolds i James Stewart. 'La conquista del Oeste', que tant TCM com TCM Clásico ja havien emès anteriorment amb una versió que deixava molt que desitjar, arriba aquesta nit a les 21.30 hores amb tota la seua espectacularitat original. Un altra pel·lícula que TCM Clásico preveu emetre dintre del cicle 'Remasterizados' és 'Con la muerte en los talones', el proper 25 d'abril a les 21.30 hores.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com