9 de gen. 2010

Iñaki Gabilondo se'n va de Cuatro


En pocs dies, Iñaki Gabilondo deixarà de presentar l'informatiu Noticias Cuatro de la nit. L'últim dia de Gabilondo a Cuatro serà el proper dijous, segons ha informat Telecinco. La primera cara de la cadena en obert de Sogecable protagonitzarà, per tant, un dels primers canvis importants a Cuatro, després que l'empresa haja estat fusionada amb Telecinco. Però encara és aviat per dir si els canvis són deguts a una possible modificació de la línia editorial de Cuatro. De fet, sembla que Gabilondo ha arribat a un acord per marxar a CNN+, on haurà de presentar un nou espai informatiu, de reflexió i d'anàlisi, que s'emetrà a partir de les deu de la nit, en la nova etapa del canal. Així, tot i que primer s'havia especulat la intenció de Telecinco de crear un nou canal de notícies i prescindir de CNN+, ara sembla que que les coses han canviat, i que la cadena de notícies llançada per Sogecable fa onze anys tindrà una segona oportunitat amb els nous socis. Per tant, el nou CNN+ passarà a oferir una visió més completa de l'actualitat, amb una transformació de la graella, en què es passarà de la roda informativa actual a una estructura de programes de més recorregut horari i de "forta personalització", tant quant a conductors com a col·laboradors.

Especialment rellevant en el nou projecte serà el programa de prime time, presentat per Gabilondo, que pretén retornar als espectadors la possibilitat de disposar, en horari de màxima audiència, d'un espai dedicat exclusivament a la informació i l'anàlisi de l'actualitat en profunditat, un contingut que ha anat desapareixent en l'oferta de les cadenes convencionals, fins gairebé desaparèixer. A més, seguiran sent molt importants la força del directe i el seguiment de la informació política nacional i internacional, però cobraran nova personalitat la informació econòmica, la vida empresarial i les cites culturals. La programació s'obrirà a altres continguts avui marginals com l'esport, l'oci i les noves tendències. Per tot això, CNN+ aspira a ser també una cadena atractiva per als anunciants, i un espai per al patrocini empresarial o de marca, associat a continguts de qualitat. En aquesta nova etapa, serà important la relació del canal amb les noves tecnologies, que s'obren a la interactivitat ia la participació dels espectadors, i faciliten l'accés als continguts.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. La noticia de la marxa de Gabilondo em fa preguntarme,si despres no sera el Francino qui marxe als "40" per no trobarse amb Jorge Javier,ara que s'ha fucionat "Cuatro i Tele5" no se a que venia tant critica,si a la cadena de Prisa fan tanta "telebasura" (desfraçada) com a la de Paolo Vasile,no mes cal mirar,el "Fama a Bailar" es el "Gran Hermano" pero amb ballarins

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com