15 de des. 2009

TV3 felicita el Nadal amb 'El caganer', una cançó inèdita d'Albert Pla


Res de cançons ensucrades sobre l'esperit nadalenc, la importància de la solidaritat o el valor de l'amistat. Enguany, Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio han apostat per una nadala absolutament gamberra, titulada El caganer, que ha escrit l'Albert Pla, i que el cantautor interpreta al costat d'altres noms del rock i del pop en català: Gerard Quintana, Quimi Portet, el grup Manel i Joan Miquel Oliver. En aquesta banda tan peculiar també hi apareixen Estopa, amb motiu d'una de les poques col·laboracions que els germans Muñoz han fet en català. El vídeo d'El caganer, que ja es troba disponible al canal de TV3 a You Tube, té un estil amateur i un aire de cançó improvisada durant la sobretaula d'un dia de costellada en una casa rual. Una imatge certament allunyada del posat modernet, net i polit al què ens té acostumats Televisió de Catalunya. A més, també han posat en marxa un web especial sobre la nadala, que òbviament la gent es podrà descarregar amb el telèfon mòbil.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

3 COMENTARiS:

  1. la cançó es troba a l'enderrock d'aquest mes de desembre

    ResponElimina
  2. La cançó és enganxosa de collons. Ahir la vaig tindre tot el dia al cap.

    ResponElimina
  3. A mi la canco magrada molt la cantare a la escola l unic que dieu molt hi ha de aberi an contas de dir en la estrofa final dieu pasebre

    sean

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com