9 de des. 2009

'Els Beatles contra el Kremlin', un documental d'estrena al 33


Ja sabíem que la classe política i la societat nord-americana més conservadora consideraven que els Beatles eren un perill per als joves dels Estats Units, però també cal tenir en compte que els Quatre de Liverpool també provocaven molts de recels a l'antiga Unió Soviètica. De fet, els Beatles no hi van actuar mai, però els joves soviètics que dissentien del règim comunista van convertir Lennon, McCartney, Harrison i Ringo en símbols de les llibertats que els negava el govern del seu país. Això és el que explica el documental que el programa Sputnik, del canal 33, estrena aquesta nit a partir de les 00.00 hores. De fet, Els Beatles contra el Kremlin argumenta que la banda de Liverpool va ser fonamental en el procés de desintegració de la Unió Soviètica. El documental, produït aquest 2009 per a la cadena BBC, està dirigit pel periodista britànic Leslie Woodhead, especialista en països de l’Est, i inclou els testimonis de fans, músics, periodistes i del vicepresident del govern de Rússia, Sergei Ivanov. A més, Els Beatles contra el Kremlin (How the Beatles Rocked the Kremlin) estarà disponible en streaming al web durant els set dies posteriors a la seua emissió al 33.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

3 COMENTARiS:

  1. Bona recomanació, gràcies!!
    (Demà el despertador pagarà els conseuqencies!!)

    ResponElimina
  2. Jo el tinc gravat. Fa temps que he après a aprofitar la tecnologia al servei de l'home ;-)

    ResponElimina
  3. ,es que de gravar, abans també gravava tot, pero no mirava res .. si no ho capto al moment, despres els moments no es troben - crec que també ho veras aixi aviat ;)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com