26 de nov. 2009

El retrat robot dels nous fans de les sèries, en un programa especial de Canal+


Canal+ estrena aquest dijous al vespre l'especial de producció pròpia Serial fan, a partir de les 20.15 hores. El programa intenta explicar com actuen els nous fans de les sèries, què busquen, què ha canviat des dels pioners seguidors de sèries mítiques com Star Trek, o quina és la seua influència real en la totpoderosa indústria televisiva. Alguns dels protagonistes del documental són el catedràtic Henri Jenkins, considerat un dels gurús de la cultura de la participació; Courtney Monroe, la dona més admirada del màrqueting mundial per les seues campanyes en la cadena HBO, i actors i creadors de sèries com Perdidos, El Séquito, Mad Men True Blood (Sangre gresca). De la mateixa manera, Serial fan dóna veu a diversos aficionats il·lustres a les sèries, com el cineasta Agustín Díaz Yanes, que confessa que de tant en tant consumeix les sis temporades d'El Ala Oeste de la Casa Blanca, o també Matthew Fox, un dels protagonistes de Perdidos, que assegura que va devorar les cinc temporades de The Wire en un mes. A més, també podreu escoltar les opinions de seguidors anònims com nosaltres, fans de sèries tancats durant unes hores amb les càmeres de Canal+.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com