26 de set. 2007

Estrena de l'esperat spin-off d''Anatomía de Grey'

La cadena nord-americana ABC té previst estrenar aquesta nit (a les 21.00 hores, hora dels Estats Units) l'esperada sèrie Private Practice, que no és altra cosa que l'spin-off de l'exitosa Anatomía de Grey. Com recordareu, durant dos episodis de la tercera temporada, la doctora Addison deixava uns dies l'hospital Seattle Grace i marxava a una clínica privada de Los Angeles. Aquells episodis especials, que van assolir un espectacular èxit d'audiència, eren en realitat una prova per saber com podria funcionar una sèrie protagonitzada per Kate Walsh. En el seu moment, ja vaig escriure que m'havia interessat més la història de la doctora Addison que la subtrama de Meredith i companyia, en un punt en què l'argument d'Anatomía de Grey no passava pel seu millor moment. Finalment, els responsables de la cadena van decidir tirar endavant Private Practice, i avui és el dia elegit per a l'estrena de la nova sèrie. De fet, Private Practice s'emetrà els dimecres a la nit, just el dia abans en què s'emeti Anatomía de Grey, que demà també estrena la seua quarta temporada a la cadena ABC. Al nostre país, el canal de pagament Fox ja ha anunciat que emetrà Private Practice al començament del 2008, i sembla que Cuatro podria adquirir els drets per a la seua emissió en obert.
D'altra banda, l'altra estrena del dia a la televisió nord-americana és Life, la nova sèrie de l'NBC sobre un policia que surt de la presó, on ha passat una temporada després d'haver estat condemnat injustament d'un triple homicidi, i que utilitzarà la filosofia zen per resoldre els casos... Avui també s'estrenen la tercera temporada de Mentes criminales i la quarta de CSI Nueva York, així com la nova versió de la Dona biònica (NBC) i Dirty Sexy Money (ABC).
Però tot seguit podeu veure l'anunci promocional de Private Practice...



D'altra banda, podeu seguir l'actualitat d'aquesta nova sèrie al bloc en castellà Private Practice: El Blog.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com