25 de nov. 2009

El dia de la marmota a Casablanca


El canal de pagament TCM Clásico ha preparat per aquest dijous, 26 de novembre, una marató dedicada a Casablanca, tot coincidint amb el 67è aniversari de l'estrena de la pel·lícula a la ciutat de Nova York. Des de les dotze del migdia fins a les dotze de la nit, TCM Clásico emetrà un total de sis cops el film dirigit per Michael Curtiz, però completarà la marató amb peces de producció pròpia i amb documentals sobre la importància que Casablanca ha tingut en la història del cinema i en la cultura en general. Per exemple, es podran veure els reportatges Mackee habla sobre Casablanca, Tócala otra vez, Sam, Los Oscar: 1944. Casablanca, Las películas de mi vida: Casablanca i Joel Schumacher habla sobre Casablanca. L'objectiu de la marató és que tothom puga veure aquest clàssic del cinema, i gaudir de la història protagonitzada per Humphrey Bogart i Ingrid Bergman en qualsevol hora. Una marató que sens dubte ens farà recordar el Dia de la Marmota d'una altra pel·lícula, Atrapado en el tiempo, en què el personatge de Bill Murray vivia una vegada i una altra el mateix dia, fins que aconseguia fer les coses bé i conquerir l'amor de la noia que interpreta Andie McDowell. Qui sap si, de tant repetir Casablanca, arribarà un moment en què Ilsa decidirà abandonar el seu marit i tornar a intentar-ho amb Rick...



La marató 'Un día en Casablanca', de TCM:

12.00; Casablanca
13.40; Mackee habla sobre Casablanca
13.55; Casablanca
15.35; Tócala otra vez, Sam
16.15; Casablanca
17.55; Los Oscar: 1944. Casablanca
18.00; Casablanca
19.40; La películas de mi vida: Casablanca
19.45; Casablanca
21.25; Joel Schumacher habla sobre “Casablanca
21.30; Casablanca
23.10; Tócala otra vez, Sam
23.50; Mackee habla sobre Casablanca

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com