6 de nov. 2009

Disney XD programa una marató Marvel amb l'estrena del nou Iron Man 3D


Encara se'm fa estrany pensar que els superherois de la Marvel hagen fitxat per Disney. Però ja fa uns dies que podem veure els dibuixos animats d'Spiderman o X-Men al nou canal Disney XD, que fa unes setmanes va substituir l'antic canal Jetix. Prèviament, Jetix havia substituït Fox Kids, i en aquella època sí que era més normal veure les aventures animades Spiderman amb la mosca dels antics canals. Des de l'arribada de Disney XD (ara al dial 33 de Digital+ i també en altres operadors de televisió de pagament), ja ens hem començat a fer a la idea que Lobezno, Hulk i companyia vagen acompanyats amb l'anagrama orellut del ratolí Mickey.

Demà dissabte, 7 de novembre, Disney XD estrenarà la sèrie d'animació en 3D Iron Man armored adventures, a partir de les 15.30 hores. En aquesta nova sèrie, podrem disfrutar de les aventures d'un dels personatges més populars de La Casa de les Idees, que aquesta vegada se centra en l'adolescència del xiquet prodigi Tony Stark i el seu alter ego, Iron Man. Aquest personatge utilitza els seus invents extraordinaris per perseguir els dolents. Els seus amics, Rhodey Jim Rhodes i Pepper Potts l'ajudaran en les seues periolloses aventures. I per celebrar aquesta estrena, Disney XD ha preparat una programació especial, una marató de superherois Marvel amb més de sis hores dels millors capítols d'Spiderman, X-Men, Los cuatro fantásticos i El increíble Hulk. Com podeu veure en aquest tràiler, les noves aventures d'Iron Man tenen un aspecte espectacular...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com