14 de jul. 2008

'Life', el policia zen, arriba a Telecinco

La cadena privada Telecinco estrena aquesta nit a les 23.15 hores, just després de CSI, la sèrie policíaca Life. Es tracta d'un dels últims èxits als Estats Units, que a casa nostra ja hem pogut veure a través del canal de pagament AXN. La sèrie de la cadena NBC explica la història de Charlie Crews, un agent de policia que, després de passar 12 anys a la presó, acusat injustament d'haver comès un crim, es reincorpora la seua feina al Departament de Policia de Los Ángeles. El seu passat com a convicte no és l'únic problema, ja que a Crews li assignen com a companya i supervisora la detectiu Dani Reese, amb un important historial d'addicció a les drogues. Per això, la seua missió serà informar de qualsevol ficadura de pota que faci Crews. Però allò que diferencia Life de qualsevol altra sèrie sobre policies és que, durant la seua estada a la presó, el protagonista va estudiar els principis de la cultura zen, i ara sempre els té en compte a l'hora de resoldre els casos. A més, és addicte a la fruita i multimilionari gràcies a l'acord que el va traure de la presó. En moltes coses, Crews s'assembla molt al doctor House, sobretot pel seu caràcter peculiar i perquè també està interpretat per un actor britànic, Damian Lewis (conegut per la seua participació a Hermanos de sangre, la sèrie sobre la Segona Guerra Mundial coproduïda per Tom Hanks i Steven Spielberg, en què interpretava el major Richard Winters). Però que ningú us enganye dient-vos que Life és el House dels policies... Amb tots aquests ingredients, Life va ser la segona sèrie de l'NBC que va aconseguir la renovació per una segona temporada, amb una mitjana de 8 milions d'espectadors cada setmana. A més, la cosa tenia mèrit, perquè no era que l'NBC travessés el seu millor moment, després del fracàs de sèries com Bionic Woman (que aquesta setmana també estrena en obert La 1 de TVE, amb els únics vuit episodis de la primera temporada) i dels mals resultats que va tenir la segona temporada de Heroes.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. Bones, he descobert el teu bloc a través de cercabloc.cat. just avui m'han parlat força bé d'aquesta sèrie, serà qüestió de donar-li una oportunitat. l'actor principal ho feia molt bé a hermanos de sangre!

    t'invito a passar-te pel meu bloc, www.marcheloswei.blogspot.com, on també parlo de cine!

    Salutacions

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies per visitar Ebremedia, Marchelo. Ara mateix me passo pel teu bloc i t'incloc al llistat de blocs amics. Ens llegim!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com