6 d’oct. 2009

Jennifer Aniston, protagonista d'un cicle a Canal Hollywood


Canal Hollywood, disponible a Digital+ i altres plataformes de televisió de pagament, comença aquest dimecres, 7 d'octubre (22.00 hores), un cicle de pel·lícules dedicat a Jennifer Aniston, una de les poques actrius que pot presumir d'haver cobrt un milió de dòlars per episodi durant una temporada completa, com a protagonista de la sèrie Friends. De fet, Canal Hollywood estrenarà el cicle amb la comèdia romàntica Ella és única, en què dos germans estan enamorats de la mateixa dona. Dimecres que ve, 14 d'octubre, s'emetrà Novio de alquiler, en què Aniston interpreta la directora artística d'una agencia de publicitat, que lloga un desconegut per fer creure a la feina que està compromesa, ja que el seu cap odia els solters i no vol promocionar-la a l'empresa. El 21d'octubre és el torn d'una de les millors interpretacions de Jennifer Aniston, la pel·lícula independent The good girl, en què la protagonista treballa com a caixera en un supermecat i està insatisfeta amb el seu matrimoni. El cicle dedicat a Jennifer Aniston s'acabarà el 28 d'octubre amb el film Trabajo basura, una comèdia delirant sobre un grup de treballadors que decideixen revenjar-se del seu cap.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com