26 d’oct. 2009

'Roma', la sèrie completa en DVD i un llibre amb material gràfic inèdit


Una nova oportunitat per veure una sèrie excel·lent, una producció televisiva espectacular. Demà dimarts, 27 d'octubre, surt a la venda una altra versió en DVD de la sèrie completa Roma, gairebé un any després del pack que van editar al novembre passat, a un preu d'uns 70 euros. A més de la col·lecció completa també es podien adquirir les dues temporades de la sèrie per separat, en una edició estàndard i també en unes impressionants capses de fusta. Aquesta nova edició de la prestigiosa sèrie de l'HBO i la BBC conté els onze discos amb els 22 episodis, i surt notablement més econòmica que el pack anterior, per uns 65 euros. A més, la gran novetat és que ve acompanyada per un llibre de 80 pàgines, amb material gràfic inèdit. Quant al material extra, la nova edició de Roma amb el llibre també inclou els reportatges, els audiocomentaris i les peces del pack anterior:
  • Amigos Romanos, Campesinos: 15 minuts de durada sobre els personatges de Roma.
  • Vuit reveladors comentaris en àudio, a càrrec dels actors i de l'equip de la sèrie.
  • Todos los caminos lleva a Roma: Guia interactiva amb l'assessor en història de la sèrie, Jonathan Stamp.
  • Toma a Toma "El Triunfo de Cesar": 25 minuts amb els detalls de la producció de l'escena èpica de la victòria de Cèsar, de l'episodi 10.
  • Toma a Toma ?Gladiador?: 25 minuts amb els detalls de l'emocionant escena de lluita de l'episodi 11.
  • Así se rodó Roma Temporada 2 Una mirada a la producció de la sèrie, des del vestuari als efectes especials, més una mirada en profunditat a la Batalla de Filipos.
  • El ascenso de Octavio: El primer emperador de Roma: La historia del noi intel·ligent que va esdevenir l'home més poderós de Roma.
  • Marco Antonio y Cleopatra, una mirada a la història d'amor més coneguda de tots els temps.
  • 5 comentaris més en àudio, dels actors i de l'equip de la sèrie.
Foto: ZonaDVD

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Fui reacio a verla durante unos meses, me bastaron 2 episodios para ser un adicto a los escudos y faldas de "tiritas". Que dios bendiga "punisher", perdón, Tito Pulo.

    Un saludo.
    vurdalak

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com