24 d’oct. 2009

Digital+ ja pot emetre tota la Lliga, i el partit de Canal+ en exclusiva



Fins aquesta vuitena jornada de la Lliga no ha estat possible veure tots els partits de la Primera Divisió a través de Digital+. Primer, la plataforma de Sogecable va començar oferint només el partit en exclusiva de Canal+, els diumenges a les 21.00 hores, i a través del nou Canal+Liga, dos dels tres partits que emetia el seu gran competidor en aquesta temporada, Gol Televisión. Després, Sogecable va aconseguir lligar també els partits de Taquilla, ja que en les priemeres jornades no havia pogut oferir als seus abonats els encontres per PPV. I ara, finalment, també ha arribat a un acord amb Mediapro per oferir un tercer partit per Canal+Liga. A banda, Digital+ també ofereix el partit en obert dels dissabtes a les 22.00 hores, ja que La Sexta és un dels canals generalistes que es poden veure a la plataforma. Les aigües tèrboles de la Guerra del Futbol tornen a calmar-se. Almenys de moment...

Siga com siga, la realitat és que, si el que un vol és seguir la Lliga, l'oferta més atractiva és la que ofereix Digital+. De fet, Gol Televisión encara no ha acabat de posar al mercat els seus famosos sintonitzadors i les seues targetes decodificadores, i la TDT encara té problemes de mala cobertura per tot arreu. Només faltaria pagar 15 euros al mes per veure els partit i que després la TDT et deixe tirat, amb un nivell de senyal insuficient... Digital+ costa més o menys el mateix, no té aquests problemes tècnics, ofereix la possibilitat de veure alguns dels partits en alta definiciació i també l'accés a Taquilla. Però a més a més, el que ara és més important, té en exclusiva el partit dels diumenges a la nit. Aquesta jornada, per exemple, el de Canal+ és el partit que enfronta el FC Barcelona amb el Saragossa. En les primeres jornades de la Lliga, Gol Televisión va oferir en exclusiva algun partit del Barça. Però ara la truita s'ha girat, i els partits que el Barça jugue els diumenges a la nit només es podran veure per Canal+.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com