30 d’oct. 2009

'El mentalista', torna a TNT i La Sexta


El mentalista és una de les poques sèries supervivents de la temporada passada. A més, resulta que El mentalista no està gens malament. Per ser una sèrie del gènere detectivesc de tipus procedimental, la majoria dels casos són atractius, estan ben narrats i ben resolts, i el vident Patrick Jane té un punt irònic i ambigu, que fa que els espectadors ens preguntem si realment té poders mentals o si només és un gran observador, amb una gran capacitat de deducció.Creada per Bruno Heller, el responsable de Roma, i protagonitzada pel carismàtic Simon Barker (un dels actors més populars del panorama actual, nominat al Globus d'Or i als premi Emmy), la sèrie va esdevenir un veritable èxit després de la seua estrena als Estats Units, amb una audiència setmana d'uns 17 milions d'espectadors. Si encara no l'heu vista, la primera temporada d'El mentalista, que al nostre país s'ha pogut veure a través de La Sexta i del canal de pagament TNT, arriba ara en DVD, amb un pack que es posarà a la venda a partir de dimarts que ve, 3 de novembre, amb un preu d'uns 40 euros. El cofre inclou sis discos amb els 23 episodis de la primera temporada, que en el cas de La Sexta va acabar al juny assolint un dels récords de la cadena, amb un share del 13,3% i més de 2,2 milions d'espectadors, i amb més d'un 18% de quota de pantalla a la TDT. Els nous episodis d'El mentalista són molt esperats, i és per això que TNT ja va preestrenar-los dilluns de la setmana passada en versió original subtitulada, de matinada. Ara el canal de pagament ha decidit avançar una setmana l'estrena de la segona temporada de la sèrie, i els nous casos de l'endeví Patrick Jane es podran veure per TNT a partir del 4 de novembre a les 22.15 hores. Al mateix  temps, La Sexta també ha anunciat el retorn d'El Mentalista per al proper 4 de novembre, però el que no queda clar és si ho farà amb el final de l'episodi de la primera temporada, titulat Las huellas de John el Rojo. A més, La Sexta està convidant els seues espectadors, a través d'internet, a elegir el millor episodi d'El mentalista.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com