28 d’oct. 2009

La sèrie 'Crónicas Vampíricas' aconsegueix una temporada completa


Els vampirs adolescents estan de moda. A la cadena CW ho saben, i per això han lligat a pressa feta la continuïtat de la sèrie Crónicas Vampíricas, una de les apostes de la cadena jove de la Warner per aquesta temporada. A poques setmanes de la seua estrena, Crónicas Vampíricas ha esdevingut un veritable fenomen social als Estats Units, sobretot entre les dones de 18 a 34 anys, un segment de l'audiència molt cobejat per la CW. De fet, el primer capítol de Crónicas Vampíricas va ser vist per més de 4,8 milions d'espectadors, tot assolint el millor de but en la hisòria de la CW. L'audiència ha anat estabilitzant-se en les setmanes posteriors, al voltant dels 3,8 milions d'espectadors. En qualsevol cas, la sèrie basada en els llibres de L.J. Smith, que inicialment només tenia 13 episodis, ha aconseguit la renovació per una temporada completa, i passarà a tenir-ne 22.

Crónicas Vampíricas és l'última creació del productor Kevin Williamson (Scream, Dawson creix), i es defineix com una emocionant història sobre una jove que es converteix en l'objecte de la passió de dos germans vampirs. Un és bo, i s'esforça per viure en pau entre els humans, mentre que l'altre és dolent i és el paradigma de la violència i la brutalitat. La noia està interpretada per la jove actriu Nina Dobrev, i entre els protagonistes també ens trobem amb Ian Somerhalder, més conegut pel seu paper de Boone a Perdidos.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com