31 d’ag. 2009

TVE, últims dies amb publicitat


Demà, 1 de setembre, comença una nova etapa a TVE. Avui s'ha publicat al BOE la Ley 8/2009, de 28 de agosto, de financiación de la Corporación de Radio y Televisión Española, que entrarà en funcionament demà, més d'un mes després d'haver-se aprovat el text al Senat. El més important d'aquesta llei és que els canals de TVE deixaran de finançar-se a través de la publicitat. Això no vol dir que a partir de demà mateix deixen d'haver-hi pauses publicitàries a La 1, La 2, Teledeporte, Clan o el canal de notícies 24 Horas, ja que la retallada en els anuncis serà gradual i progressiva, a mesura que vagen extingint-se els contractes que tenia signats TVE. Això sí, els espectadors anirem notant que cada vegada els talls publicitaris seran més curts, i que l'espai que quedarà entre un programa i un altre s'omplirà amb micro-programes autopromocionals, amb petits reportatges o amb informació de campanyes governamentals i d'ONGs, com quan antigament ens posaven aquells entranyables Minutos Musicales. No serà fins a l'octubre, aproximadament, que TVE sabrà com li afectarà estratègicament la desaparició de la publicitat. Caldrà estar atents i seguir-ho de ben a prop.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com