22 de juny 2009

Últim episodi de la temporada a 'CSI'

Telecinco emet aquesta nit (22.15 hores) l'últim episodi de la vuitena temporada de CSI, sens dubte un dels més impactants de la sèrie. El capítol és la primera part d'un doble episodi titulat Por Gedda, en què l'equip de Gil Grisson investiga l'assassinat d'un home el cadàver del qual apareix dins d'un taüt que ja tenia un altre mort. Així, quan Warrick arriba a l'escena del crim, descobreix per sorpresa que ja coneixia la víctima. Després, la policia troba el forense de Las Vegas -l'únic que ha nascut i ha crescut a la ciutat del joc- cobert de sang al costat del cadàver de Gedda, un cap mafiós que els CSI sospitaven que podria ser l'autor del primer crim. Però Warrick no recorda com va arribar fins allà. De fet, Warrick és el protagonista indiscutible d'aquest episodi que ja vam veure recentment al canal de pagament AXN i que no us podeu perdre, si sou seguidors habituals de CSI, ja que marcarà el futur immediat de la sèrie.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com