12 de maig 2009

'Star Trek' no pot amb Hannah Montana

Una de les estrenes més esperades de l'any, la nova pel·lícula de la nissaga Star Trek que ha dirigit J.J. Abrams (el nou rei Mides de la televisió, creador de sèries com Perdidos, Fringe o Alias), no ha pogut aquest cap de setmana amb la pel·lícula de Hannah Montana. El film de la factoria Disney, destinat al públic preadolescent, ha tingut una recaptació superior als 2,7 milions d'euros, tot confirmant el seu èxit a la taquilla espanyola.La tripulació de l'Enterprise, amb les noves cares per al capità Kirk i l'enigmàtic i carismàtic Spock, s'ha quedat un milió i mig d'euros per sota de Hannah Montana, que ha estat vista per 439.000 espectadors i ha aconseguit una mitjana de 7.000 euros per còpia (387 còpies). Als Estats Units, la pel·lícula ja ha recaptat ja 74 milions de dòlars. En realitat, Star Trek ha hagut de conformar-se amb la tercera posició, amb una recaptació de poc més d'un milió d'euros, just després del film X-Men Orígenes: Lobezno, que ha aconseguit quedar-se al segon lloc de la llista de pel·lícules més vistes. No ha estat així al Top Box Office dels Estats Units, la taquilla nord-americana, en què Star Trek ha entrat amb força al número 1 de la llista, recaptant 72,5 milions de dòlars el cap de setmana (76,5 milions des de l'estrena). La crítica ha posat la pel·lícula pels núvols, tot destacant que Abrams ha sabut jugar bé les cartes i reinventar Star Trek per a les noves generacions, tot respectant els trekkies més veterans. A més, els votants de la base de dades IMDb ja consideren Star Trek com una de les 250 millors pel·lícules de la història del cinema. En canvi, als Estats Units Hannah Montana ocupa el número 10 de la llista, i aquest cap de setmana només ha recaptat 2,41 milions de dòlars.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com