12 de maig 2009

'El Internado' estrena cinquena temporada a Antena 3, que posa en marxa el 3.0

Aquesta nit comença a Antena 3 l'esperada cinquena temporada de la sèrie El Internado (22.00 hores). Una sèrie que no hem seguit gaire, però a la qual li hem de reconèixer l'èxit aconseguit amb una aposta clara pel misteri i el suspens, però sobretot per uns guions força elaborats. El capítol d'avui, que ahir va preestrenar-se al web d'Antena 3, promet noves revelacions i noves incorporacions al repartiment de personatges de la Laguna Negra. Així, els alumnes decideixen continuar les seues investigacions, tot i que són més conscients que mai del perill que corren. Entre les noves incorporacions, només destacar la presència de l'actriu catalana Irene Montalà, habitual de les telenovel·les de TV3, i que en els últims temps també havíem vist en una sèrie d'abast estatal, Herederos. D'altra banda, una de les novetats és que cada episodi serà un dia complet, en els últims nou dies que falten per acabar el curs a l'internat. A més, l'estrena de la nova temporada d'El Internado representa la posada en marxa del projecte 3.0, la nova forma de veure la televisió que ha dissenyat la gent d'Antena 3. Bàsicament, serveix per veure els continguts de tots els canals d'Antena 3 a la tele, a internet i també a través del telèfon mòbil, així com per xatejar amb els altres espectadors mentre s'està mirant la programació.



About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com