19 de maig 2009

'Sherlock Holmes', primer tràiler de la nova pel·lícula amb Robert Downey Jr. i Jude Law

Avui ja hem pogut veure el primer tràiler de la nova pel·lícula de Sherlock Holmes, dirigida per Guy Ritchie, que interpreten Robert Downey Jr. i Jude Law. Aquesta vegada, l'actor que l'any passat va encarnar Iron Man serà el detectiu més famós de la història de la literatura, que també és un dels personatges de ficció que s'han portat més cops a la gran pantalla. Així, entre els actors que abans han precedit Robert Downey Jr. en aquest paper, hi ha Basil Rathbone, Peter Cushing, Robert Stephens i Jeremy Brett, considerat el millor Sherlock Holmes per l'alt grau de fidelitat de la sèrie Las Aventuras de Sherlock Holmes. Per la seua banda, Law encarnarà un atípic doctor Watson, cosa que ens fa preveure una de les adaptacions més estranyes i magnètiques dels personatges creats per Arthur Conan Doyle. En aquesta ocasió, la base de la pel·lícula és un còmic de Lionel Wigram, inspirat en l'obra de Conan Doyle. A priori, en aquest nou Sherlock Holmes, el detectiu i el seu ajudant s'enfrontaran a un dolent misteriós anomenat Blackwood (encarnat per Mark Strong), tot i que s'havia especulat que Russell Crowe podria interpretar Moriarty. Però Crowe ha preferit protagonitzar una altra pel·lícula amb personatge anglès, ni més ni menys que el nou Robin Hood que està dirigint Ridley Scott. D'altra banda, Downey Jr. i Law també compartiran pantalla amb una dona, Irene Adler, que tindrà la cara de l'actriu, solvent però relativament desconeguda, Rachel McAdams.
Encara falta molt per veure el resultat final, ja que el nou Sherlock Holmes no s'estrenarà al nostre país fins al 15 de gener del 2010. Tot i les crítiques que ha rebut per alguna de les seues pel·lícules, sóc dels que confio en la direcció de Ritchie, que va substituir Neil Marshall en el projecte, ja que l'exmarit de Madonna ens va fer riure molt amb Snatch, cerdos y diamantes. De fet, el còmic de Wigram fa presagiar un Holmes força diferent al detectiu canònic que tots coneixem. Si tot va bé, la intenció de la Warner Bros és fer una trilogia. De moment, aquí teniu el tràiler de Sherlock Holmes...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com