12 de maig 2009

'Perdidos': camisetes Delta Dharma i possible pel·lícula per continuar la sèrie

Excel·lent iniciativa la que han tingut la gent de Delta Dharma, el col·lectiu de seguidors ebrencs de la sèrie Perdidos (Lost). Aquest grup de fans, amb llista de correu pròpia a Google, ha dissenyat una samarreta amb el logo de Delta Dharma, que finalment costaran uns 12 euros. Una vintena de persones ja hem confirmat que volem la camiseta lostie de les Terres de l'Ebre, de la qual se n'han fet dos models diferents (una samarreta verda i una altra color granota de treball). D'altra banda, a l'espera de l'emissió dels capítols finals de la cinquena temporada als Estats Units (s'està parlant de fer també una projecció en alguna illa del territori), avui també s'ha sabut que l'any que ve podria començar a filmar-se la pel·lícula de Perdidos, que donaria continuïtat a la franquícia quan s'acabe la sisena i última temporada de Lost. Els productors saben que tenen una de les sèries de televisió més addictives de l'última dècada, i que encara poden continuar explotant aquest filó als cinemes. La producció aniria a càrrec de la factoria Disney, propietària de la cadena ABC, que emet la sèrie als Estats Units. Amb tot, el guionista Damon Lindelof, un dels creadors de la sèrie i mà dreta de J.J. Abrams, ha deixat clar que la possible pel·lícula de Perdidos no se centraria en cap dels personatges actuals, ja que les històries i els misteris dels supervivents del vol 815 d'Oceanic es tacaran al final de la sisena temporada. Haurem d'esperar una mica més, per tenir més notícies...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com