8 d’abr. 2009

'Boing', el nou contenidor infantil de Telecinco

La cadena privada Telecinco, potser cansada de fer canvis en l'orientació dels seus canals de TDT sense aconseguir els resultats desitjats, ha acabat comprenent que un dels continguts que més públic atrauen als espectadors i per tant als anunciants és la programació infantil. Els bons resultats de canals com Clan TVE o Disney Channel, però també del K3 en el cas de Catalunya, han fet Telecinco decidir-se per fer una aposta forta per la programació destinada als més menuts de la casa, que últimament havien estat molt maltractats per les cadenes generalistes. En les últimes setmanes ja s'havia notat un canvi de tendència de Telecinco i en especial del seu canal Telecinco 2. Però el gran canvi és l'estrena, el proper dissabte, dia 11 d'abril, del contenidor Boing, en què Telecinco abocarà la seua programació infantil els dissabtes i diumenges al matí, i Telecinco 2 la resta de dies per la tarda. La principal novetat és que Telecinco emetrà la sèrie anime Naruto, que fins ara estava en mans de Cuatro. El nou contenidor infantil de Telecinco s'ha dissenyat amb molt de dinamisme i una estètica moderna i innovadora. A més, Boing naix a partir de l'acord entre la cadena privada i Turner, de manera que entre els seus continguts destacaran les últimes produccions de la factoria Cartoon Network, i moltes de les sèries que actualment es poden veure al canal de pagament. Així, a Boing també s'emetran sèries com Bakugan, Código KND, Ben 10, Las Supernenas, Las macabras aventuras de Billy y Mandy, El laboratorio de Dexter i Megas, però també dibuixos de tall més clàssic procedents de la factoria Warner, com Los casos de Silvestre y Piolín. D'altra a banda, al marge de les cortinetes de continuïtat que marcaran la imatge única del programa, els presentadors de Boing seran sis divertits personatged: un esquirol, una foca, una gallina, una panotxa de panís, un robot i un dinosaure. De fet, la combinació d'imatge real i d'animació es convertiran en les senyes d'identitat del nou espai contenidor de Telecinco i Telecinco 2.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com