10 de nov. 2008

'Prison Break' esdevé 'Doce del patíbulo'

Ahir a la nit, gairebé per sorpresa, el canal privat FOX va emetre en primícia el primer episodi de la quarta temporada de Prison Break. Com ja va fer fa unes setmanes amb la nova temporada de House, el canal Fox també ha preparat l'emissió de les noves aventures de Michael Scofield en versió original subtitulada. Una manera genial de mirar les sèries amb molt poques setmanes de diferència respecte de la seua estrena als Estats Units, sense haver de recórrer a les descàrregues d'internet. Els nous capítols es podran veure a la matinada del diumenge al dilluns, a partir de les 00.50 hores, i més endavant Fox ja emetrà la quarta temporada de Prison Break en la seua versió doblada al castellà. En aquesta nova entrega de la sèrie, els germans Michael Scofiled i Lincoln Burrows decideixen revenjar-se d'una vegada per totes de La Companyia, el grup secret al qual responsabilitzen de la destrucció de les seues vides i de la mort de la doctora Sarah Tancredi. Però una vegada lluny de Panamà i de la dura presó de Sona, el personatge interpretat per l'actor Wentworth Miller arribarà a Los Angeles per fer un descobriment realment revelador, que no direm aquí per no trepitjar-vos la sèrie. Només direm que per aconseguir el seu objectiu de destruir La Companyia, els germans Scofield i Burrows comptaran amb el suport d'un nou personatge, l'agent especial Don Self, interpretat per l'actor Michael Rapaport. En aquest cas, Rapaport abandona el seu registre habitual com a actor de comèdia (el recordareu de la pel·lícula Beautiful Girls i de les sèries La guerra en casa y Me llamo Earl), i encarna un agent que també està decidit a acabar amb La Companyia, ja que la considera una amenaça per a la seguretat nacional. És a partir d'aquest moment que el grup d'antics presidiaris es tornarà a reunir, amb una missió molt concreta que tampoc no revelarem. Per tant, si el tema de la primera temporada era la fugida; el de la segona, els fugitius, i el de la tercera, la conspiració d'un govern a l'ombra, el tema de la quarta és el govern que recluta uns expresidiaris per fer una missió gairebé suïcida. No us recorda això l'argument de la pel·lícula Doce del patíbulo?

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. Ja veuràs com en els propers capítols la sèrie sembla més aviat una versió d'El equipo A. :O

    ResponElimina
  2. És una llàstima que una sèrie com aquesta, amb una molt bona primera temporada i una notable segona tongada de capítols, haja perdut el nord per l'ànsia d'exprémer la gallina dels ous d'or. Els guionistes i productors han matat la sèrie amb una tercera temporada que no va aportar res de nou, i estan oferint una quarta temporada que s'hauria de considerar com un 'spin off' de Prison Break, que compta amb els mateixos personatges que ja coneixíem. Jo tampoc vull estripar res als que l'hagen de veure i encara no hagen pogut, però l'explicació donada al primer capítol de la quarta temporada, per explicar el final de l'anterior, és com a mínim del més patillero que he vist en temps.

    La desgràcia de Prison Break, que hauria pogut ser una sèrie de culte si l'haguessen acabat al final de la segona temporada, és només comparable a la dissort d'Expediente X, que tampoc va saber morir adequadament.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com