16 de set. 2008

TV3 l'encerta amb 'Crackòvia'

L'estrena del programa Crackòvia, ahir a la nit per TV3, ja es considera un dels primers èxits de la Televisió de Catalunya en la nova temporada. Aquest nou espai d'humor, del mateix equip del Polònia, recorda molt l'esperit del mític Força Barça, però no és tan bo encara que es nota que s'ha fet amb molt més pressupost que el programa d'Alfons Arús. El primer problema, al nostre parer, és la intenció de fer un tipus d'humor més intel·ligent, i per tant que els guions són massa elaborats, davant la major improvisació i frescor del Força Barça. Però tot i així, el nou Crackòvia té alguns encerts, com la de seguir la mateixa filosofia de no autocensurar-se del Polònia, i també algunes imitacions genials. Sobretot ens va agradar la imitació de Carles Puyol, a càrrec de l'actor Jordi Ríos, que també va imitar Johan Cruyff amb força bona traça. També era prou bona la paròdia d'un Pep Guardiola obsessionat per la poesia i molt poc pel futbol, a càrrec de Pep Plaza, que també ha sabut clavar el personatge del periodista Lluís Canut. Vam riure molt amb el gag de Tamudo (Carlos Latre) fent les convocatòries de l'Espanyol i manant més que Tintin Márquez al vestuari, però en canvi vam trobar decebedora la imiatació de Josep Lluís Núñez, que per la veu recorda massa la que feia Arús al Força Barça, tot i que estèticament recorda la que el mateix Latre fa de Jordi Pujol al Polònia. En canvi, no ens va agradar gens ni la imitació ni el gag de la Gemma Mengual. El programa Crackòvia va registrar ahir un molt bo 21.8% de quota de pantalla, amb 708.000 espectadors. De fet, va ser el programa més vist del dia a TV3, per damunt de Ventdelplà (19.7% i 612.000) i El cor de la ciutat (20.7% i 358.000).

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com