16 de set. 2008

CSI enceta la vuitena temporada a AXN

La cadena de pagament AXN estrena aquesta nit l'esperada vuitena temporada de la sèrie CSI, en què per començar es completarà el desenllaç de la misteriosa desaparició de Sara (Jorja Fox), després que es descobrís la identitat de l'assassí de les miniatures. El cas representarà un dels pitjors tràngols per a Gil Grissom i per al seu equip del laboratori criminalístic de Las Vegas, i el més important és que tindrà conseqüències determinants en la relació entre els personatges. AXN fa setmanes que ens posa la mel als llavis amb una promoció i un tràiler d'estètica molt cinematogràfica, i la veritat és que tenim moltes ganes que comence la vuitena temporada de CSI. Als nous capítols, Catherine haurà d'afrontar els fantasmes del passat de Sam Braun, mentre Greg disfrutarà amb investigacions sobre llegendes històriques de Las Vegas. Amb tot, un dels episodis més interessants serà un en què Warrick s'enfrontarà a la màfia de ciutat dels casinos, en un capítol dirigit per William Friedkin (El exorcista). Una de les noves cares serà la forense Ronnie Lake (Jessica Lucas), i en alguns capítols també apareixerà el personatge de Sofie Curtis (Louise Lombard), una atractiva detectiu que ha sabut seguir els passos de la seua mare. L'estrena de la vuitena temporada de CSI, a partir de les 22.25 hores, és la segona estrena potent d'AXN en el que portem de setembre, ja que la setmana passada també van estrenar la quarta entrega de Medium.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com