18 de set. 2008

Fox estrena la segona temporada de 'Men in Trees' a la franja del migdia

El canal de pagament Fox estrena aquest migdia la segona temporada de la sèrie Men in Trees, i ho fa en un horari gens habitual (12.55 hores). Fox va portar la temporada passada aquesta comèdia sentimental protagonitzada per Anne Heche, que interpreta una dona que s'instal·la en un poblet perdut d'Alaska, després de patir un desengany amorós. De fet, el més paradoxal és que el personatge de Heche, la consultora Marin Frist, és una coneguda experta en relacions sentimentals, a punt de casar-se, que acaba d'escriure un llibre sobre el món de la parella. Però descobreix que el seu company li ha estat infidel, i decideix quedar-se a Saint Elmo, un poble en què la majoria dels seus habitants són homes, i d'aquí el títol de la sèrie, que fa referència a què els homes naixen dels arbres, encara que aquí potser es titularia Homes sota les pedres.
Men in Trees va ser una de les sorpreses televisives de l'any passat, pel seu caràcter de comèdia coral i també perquè ens recordava una barreja de sèries com Doctor en Alaska, Everwood i Sexo en Nueva York (la seua creadora és Jenny Bicks, que va ser guionista de Sex in the City). La temporada passada, Fox l'emetia els dijous a la nit, en prime time, però ara ha decidit estrenar la segona temporada en la seua franja matinal, una situació que demostra que Fox necessita com l'aigua de maig un segon canal a Espanya, que l'ajudi a poder estrenar les novetats amb una certa dignitat, sense haver de recórrer als matins i a les matinades (recordem el cas noctàmbul de Deadwood). Recentment s'ha parlat de la creació del nou canal FX (el canal Fox ja té una franja de programació nocturna amb aquest nom, els caps de setmana), fa més temps també s'havia parlat de Fox Life, un canal en què una sèrie com Men in Trees hi cabria perfectament. Men in Trees està seguint a Fox el mateix destí que Las chicas Gilmore, una altra sèrie de la qual les seues últimes temporades s'han estrenat als matins. La segona i última temporada de Men in Trees19 episodis, que es podran veure de dilluns a divendres a les 12.55 hores al canal Fox. De fet, els canvis d'horaris és el que va provocar que Men in Trees perdés l'interès de l'audiència als Estats Units, i que el maig passat la cadena ABC decidís no renovar-la per a una tercera temporada. Una veritable llàstima, ja que Men in Trees és una gran sèrie, amb guions i personatges molt divertits, i per tant molt recomanable.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com