18 de set. 2008

'Big Bang', la sèrie 'nerd' definitiva

El canal de pagament TNT va estrenar ahir a la nit (amb un episodi doble) la comèdia Big Bang, un dels últims èxits de la cadena CBS als Estats Units. Big Bang és la nova proposta de Chuck Lorre, autor també de la divertidíssima Dos hombres y medio. La sèrie explica la història de dos joves i intel·ligents científics, Leonard i Sheldon, que són uns grans experts en matemàtiques, informàtica, història, literatura o en els diferents aspectes de la subcultura freak, però que tenen molts de problemes a l'hora d'afrontar les seues relacions personals, i especialment amb les noies. De fet, només una dona ha visitat el pis que comparteixen (la iaia de Leonard), fins que al seu edifici arriba una nova i simpàtica veïna, Penny, que acaba de trencar amb el seu promès després de quatre anys de relació. És aquí quan Leonard (Johny Galecki, de Roseanne) pensa que potser té alguna possibilitat amorosa amb Penny (Kaley Cuoco, de la sèrie Embrujadas), tot i el xoc entre dues personalitats tan diferents. A més, Sheldon (Jim Parsons) no acaba de veure clar que aquesta relació puga prosperar, i intentarà que Leonard ho deixe córrer. Els guions són divertits i els actors són genials, sobretot els altres dos amics d'aquests dos frikis: l'apegalós Wolowitz, que sempre intentar lligar amb Penny, i el silenciós Koothrappali, que mai parla amb les noies. Big Bang és una sèrie molt recomanable, i no ens estranya l'èxit de públic que va aconseguir l'any passat als Estats Units, on va ser la primera sèrie de la CBS que va aconseguir una temporada completa de 22 episodis, tot i la crisi que pateixen les sitcoms. A més, després d'aconseguir una audiència mitjana de 8,3 milions d'espectadors, la CBS va renovar-la per a una segona temporada, que va estrenar-se als Estats Units el passat 22 de setembre, amb el fitxatge de Sara Gilbert, una altra actriu procedent de la sèrie Roseanne.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com