11 de jul. 2008

Concurs de relats breus de ciència-ficció

Com que la gent del bloc Hespèria som com som, hem decidit tirar endavant un concurs de relats breus. Participar-hi és molt senzill, només cal llegir abans les bases del concurs i posar-se a escriure. La idea del concurs és que la gent hi participe mitjançant el compte de Twitter que hem obert expressament per al concurs, tot i que també ens podeu enviar les vostres aportacions per correu electrònic. I a més a més tenim preparat un lot de llibres i pel·lícules per al guanyador!

Si teniu qualsevol pregunta o suggeriment al respecte, no dubteu en escriure'ns un comentari al bloc o enviar-nos un correu.

Bases del Concurs de relats breus de ciència-ficció

1. Aquest és un concurs de relats breus escrits de ciència-ficció en català o valencià, o balear... o qualsevol dels seus dialectes.

2. Per participar-hi cal que tingueu un compte de twitter i que envieu un missatge amb el relat encapçalat per @Twitthesperia.

3. Es poden enviar relats fins el dia 11 de setembre de 2008.

4. També es poden enviar els relats per correu electrònic a hesperia@hesperia.cat. No s’acceptaran relats de més de 140 caràcters.

5. El guanyador serà anunciat a la pàgina http://www.hesperia.cat/ el dia 6 d’octubre de 2008.

6. El premi serà un lot de llibres i pel·lícules de ciència-ficció, fantasia i terror.

7. Els relats enviats es trobaran sota llicència CC 2.5.

8. Podeu llegir els relats enviats aquí.

9. Es demana adequació normativa. No s'acceptaran relats amb abús d’abreviatures, llenguatge SMS o falta de cohesió gramatical.

10. Organitzat per Hespèria.

11. La participació al concurs implica l'acceptació d'aquestes bases.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com