14 de juny 2008

Iron Man podria ser el nou Sherlock Holmes


Una vegada més, el personatge més famós creat per sir Arthur Conan-Doyle tindrà una nova versió a la gran pantalla. Segons llegim amb una certa sorpresa, el controvertit director Guy Ritchie té previst realitzar una pel·lícula per recuperar la figura de Sherlock Holmes, després de la publicació d'un còmic que ha escrit Lionel Wigram, i sembla que l'actor elegit podria ser ni més ni menys que Robert Downey Jr. No hi ha dubte que la carrera cinematogràfica del polèmic actor s'ha rellançat després de l'èxit de crítica i públic de la pel·lícula Iron Man, i ara Robert Downey Jr. és un dels primers noms que ha sonat per posar-se a la pell del detectiu privat més famós de tots els temps. De fet, sembla que el personatge, tal i com l'ha entès Wigram, dedica més temps a l'esgrima i a la boxa que a tocar el violí, i per tant tothom coincideix que Downey podria ser l'actor ideal per al paper. A més, segur que té pocs problemes per interpretar l'addició de Holmes a les drogues, ja que ell mateix ha passat per diferents tipus d'addiccions... De moment, l'únic problema que li troben els entesos és el fet que Robert Downey Jr. no és anglès, un veritable sacrilegi per als fans més radicals de Sherlock Holmes. Amb tot, hi ha altres que consideren que l'accent anglès de l'actor va ser més que acceptable al biopic sobre Chaplin a la més desconeguda Restauración, una pel·lícula realment molt bona, que de veritat us recomanem si encara no l'heu vista.
D'altra banda, no sabem si l'actual marit de Madonna és el director més capacitat per portar al cinema les noves aventures de Sherlock Holmes. Ens va agradar Cerdos y diamantes, però després li vam perdre la pista. Per la seua part, encara que el director ja té el suport de Warner Bros. per estrenar la pel·lícula al 2010, no hi ha res signat amb Robert Downey Jr. Abans, l'actor també té un altre projecte entre mans, Playboy, la biografia del també polèmic Hugh Hefner que ha de dirigir Brett Ranner, així com la segona part d'Iron Man i altres projectes menors.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com