6 de juny 2008

El sexe a través de dotze documentals a Odisea

Si volem que la gent vegi documentals, posem-los documentals sobre temes interessants. Això és el que han han degut pensar els responsables del canal temàtic Odisea, que aquest mes de juny han programat una sèrie de dotze documentals per analitzar la salut de la sexualitat al món. El primer dels documentals es titula Locos por el pene, i s'emetrà avui a partir de les vuit del vespre. El reportatge pretén definir el penis perfecte, explicant les possibles característiques i l'evolució de l'òrgan sexual masculí al llarg de la història. Avui també s'emetrà El clítoris, la part de la dona que conté més terminacions nervioses de tot el cos humà, fins i tot més que la llengua o el penis masculí. Demà, el documental Todavía lo hacemos (sexo en la tercera edad), en què es repassen les relacions heterosexuals i lèsbiques de dones majors de 65 anys. Divendres que ve s'emetran els documentals Masturbación femenina, en què coneixerem la primera doctora entrenadora d'orgasmes, i En busca de Emmanuelle, sobre la pel·lícula que va introduir el sexe explícit al cinema europeu i va convertir l'actriu Sylvia Kristel en un mite eròtic internacional. Dissabte, 14 de juny, arribarà el torn del documental La revolución sexual en China (a la imatge), que repassarà l'alliberament sexual que ha esclatat a la Xina coincidint amb l'obertura econòmica. Els propers documentals seran Durmiendo con mi hermana i Cibersexo (20 de juny), La piel vendida (21 de juny), Mr. Big, grandeza y decadencia del pene i Estrellas del porno (27 de juny) i Mistress Lucretia (28 de juny). Podeu consultar la sinopsi de cadascun dels documentals clicant aquí mateix.
Tot seguit teniu l'anunci amb què el canal Odisea està promocionant aquesta nova sèrie de documentals.


About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com