10 de juny 2008

Disney Cinemagic naix l'1 de juliol amb tot el cinema de la factoria Disney

Fa pocs dies us parlàvem de la propera emissió de Disney Channel, en obert i debades, a través de la televisió digital terrestre (TDT). Això serà a partir de l'1 de juliol, quan Disney Channel ocuparà el canal que fins ara tenia el canal musical Fly Music. També us comentàvem que de moment la presència dels diferents canals Disney a les plataformes de pagament estava més que garantida, tenint en compte que Digital+ i altres operadors també ofereixen Disney Channel+1 (que emet la mateixa programació, però una hora després), i els canals Playhouse Disney (destinat al públic preescolar) i Toon Disney (especialitzat en dibuixos animats clàssics). En aquest sentit, i com ja apuntàvem, el gran perjudicat de l'operació ha estat Toon Disney, que si no hi ha novetats d'última hora desapareixerà per donar pas al nou canal Disney Cinemagic, dedicat al cinema d'animació i d'imatge real de totes les èpoques de la factoria Disney. D'aquesta manera, Disney garanteix un tracte preferent als seus clients, que podrien haver al·legat pèrdua d'exclusivitat amb l'obertura del senyal de Disney Channel, al mateix temps que manté Playhouse Disney, un dels canals líders de la televisió de pagament. Així, el mateix 1 de juliol, Disney Cinemagic estrenarà Descubriendo a los Robinsons, i també ha previst l'emissió de la segona part de Cenicienta. Durant el mes de juliol, també ha programat Un puente hacia Terabitha, Herbie: a tope, Arthur y los minimoys i Mulan 2. A més, l'altra novetat és que Disney Chanel+1 deixarà d'existir i també donarà pas a una versió multiplexada de Disney Cinemagic, en què es podrà gaudir de la programació del nou canal, però una hora més tard.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com