12 de juny 2008

Matinada amb 'Herois' i 'Californication'

La segona temporada d'Herois comença aquesta nit a TV3, en un horari gens còmode per a l'espectador: a partir de les 23.10 hores. No sé quina audiència s'espera Televisió de Catalunya que podrà aconseguir posant una sèrie tan valuosa com Herois en aquest horari, tenint en compte que la majoria de la gent ja l'ha degut veure, potser a través d'internet o bé a través del canal de pagament Sci Fi. Els nous episodis d'Herois es veuran just després de dos espais que donen bons resultats a TV3, el programa nostàlgic 60/90, que avui posarà en relació els Beatles i la mascota Cobi, i del totpoderós Polònia, en què avui Esquerra trobarà el seu líder definitiu. La segona temporada d'Herois, com la majoria de les sèries nord-americanes, va patir molt negativament els efectes de la vaga de guionistes, i finalment només va tindre onze episodis, dels 23 que els seus creadors havien previst. L'anomenat volum 2 d'Herois inclou personatges nous, com els bessons Maya i Alejandro, o bé l'enigmàtica Elle (interpretada per Kristen Bell, ex-Veronica Mars), tot i que el més interessant serà descobrir qui hi ha darrera del personatge mític de Takezo Kensei, i saber què va passar amb Syler i Peter Petrelli, després de l'explosió a la plaça Kirby. La segona temporada d'Herois ha decebut alguns fans, però hem de tenir en compte que la vaga de guionistes va obligar la productora a comprimir la història en menys capítols, amb les dificultats que això representa quan has de construir una nova trama i introduir nous personatges.
D'altra banda, una altra sèrie que arriba avui a la televisió en obert, i també de matinada, és Californication. Es tracta d'una trencadora sèrie que la cadena Showtime va estrenar la temporada passada, protagonitzada per l'actor David Duchovny, conegut pel paper de Fox Mulder a la sèrie Expediente X. Potser per les escenes de sexe explícit que apareixen a Californication, la cadena privada Cuatro ha decidit posar-la també a la matinada. En principi, l'estrena de Californication està prevista per a un quart d'una de la matinda, i Cuatro ha programat l'emissió dels tres primers episodis. Per tant, els capítols de Californication s'acabaran passades les dues de la matinada, just abans del capítol d'avui d'Alias, una altra sèrie maltractada per Cuatro.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Ahir vaig veure Herois!!!! BuuuuaaaaaHHHHHH!!!!!!! vaya mono q tenia!!!!!! ,-)))))

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com