13 de març 2008

Nova campanya dels fans per salvar 'Jericho'

Aquesta setmana he començat a mirar la sèrie Jericho, una de les que encara tenia pendents. Fa cosa d'un mes, el canal Calle 13 va recuperar la sèrie que ja havia estrenat Telecinco al nostre país, però que em vaig perdre expressament perquè fa temps que intento no mirar les sèries a les televisions generalistes. De moment, ja he vist els tres primers episodis, i només puc dir que la sèrie m'agrada força. Manté perfectament la tensió i els personatges estan ben dibuixats, però sobretot el més interessant és que ens explica com actua una comunitat de persones en una situació límit. A més, Jericho recupera un dels subtemes tradicionals de la ciència-ficció nord-americana, els efectes d'una guerra nuclear en una població de l'interior dels Estats Units.
Pel que sembla, la sèrie no manté sempre aquest interès, i això va fer que la cadena CBS es plantegés la seua renovació per a la segona temporada. Els seguidors de Jericho van organitzar una campanya per salvar la sèrie que va ser tot un èxit, ja que la CBS va acceptar encarregar més episodis. Ara, vistes les baixes dades d'audiència de la sèrie, els fans de Jericho han començat una segona campanya, amb l'objectiu d'aconseguir una tercera temporada. La carta que han enviat als directius de la CBS recorda que amb Jericho han aconseguit atraure un públic jove, que era un dels reptes pendents de la cadena. De fet, gràcies a l'èxit de la sèrie per internet, la CBS ha aconseguit captar nous espectadors per a la televisió.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Me va enganxar bastant i me la vaig fer tota, bueno, no tant com herois pero me va agradar... llastima que al final (-------------) ups! quasi se m'escapa! Mos vorem avui ?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com