31 de gen. 2008

'Héroes' escalfa motors amb un especial i anuncien el llançament del còmic oficial

El canal temàtic Sci Fi emet aquesta nit (22.50 hores) un especial dedicat a repassar el més interessant de la sèrie Héroes, com a aperitiu de l'arribada de la segona temporada, el proper 28 de febrer. La veritat és que encara queden uns dies per a l'estrena del segon volum de Héroes, però tot sigue per anar fent boca i obrint la gana dels que no hem fet servir internet i per tant encara no hem vist els nous episodis. L'especial d'aquesta nit estarà composat per una sèrie de peces de producció pròpia, càpsules realitzades en exclusiva pel canal Sci Fi, sobre la gènesi dels herois, els efectes especials, els seus decortats, i la relació de la sèrie amb el món dels còmics.
De fet, l'estrena de la segona temporada de Héroes per part de Sci Fi gairebé coincidirà amb el llançament del còmic basat en la sèrie, que com ja sabeu està molt relacionada amb aquest art de masses, i en concret amb el gènere de superherois. L'editorial Planeta DeAgostini posarà a la venda, a partir de l'1 de març, un llibre amb les historietes de la primera temporada de Héroes, amb un preu de 14,95 euros. Els rumors són que contindrà totes les històries de la primera temporada, que ja apareixien al pack de DVD de la edició col·leccionista, així com una introducció escrita pel mateix Hiro Nakamura. Espectacular!

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. deu meu!!! la gran pregunta que em faig és podré aguantar a que ho fassen a tv3? Esèro que Hiro me done forces... jeje

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com