21 de gen. 2008

'Life' arriba a AXN amb el primer policia zen

El canal temàtic AXN estrena aquesta nit, a partir de les 22.25 hores, la sèrie Life, una de les sorpreses de l'última temporada televisiva als Estats Units. La sèrie de la cadena NBC ens explicarà la història de Charlie Crews, un agent de policia que, després de passar 12 anys a la presó, acusat injustament d'haver comès un crim, es reincorpora la seua feina al Departament de Policia de Los Ángeles. El seu passat com a convicte no és l'únic problema, ja que a Crews li assignen com a companya i supervisora la detectiu Dani Reese, amb un important historial d'addicció a les drogues. La seua missió serà informar de qualsevol ficadura de pota que faci Crews. Però allò que diferencia Life de qualsevol altre sèrie sobre policies és que, durant la seua estada a la presó, el personatge protagonista va estudiar els principis de la cultura zen, i ara sempre els té en compte. A més, és addicte a la fruita i multimilionari gràcies a l'acord que el va traure de la presó. En moltes coses, Crews s'assembla molt al doctor House, sobretot pel seu caràcter peculiar i perquè també està interpretat per un actor britànic, Damian Lewis. Amb tots aquests ingredients, Life va ser la segona sèrie de l'NBC que va aconseguir la renovació per una segona temporada, amb una mitjana de 8 milions d'espectadors cada setmana. A més, no és que l'NBC travessi el seu millor moment, després del fracàs de sèries com Bionic Woman, i dels mals resultats de la segona temporada de Heroes. De moment, no hi ha cap canal espanyol que hagi anunciat l'adquisició dels drets i l'emissió de Life en obert.
Tot seguit, podeu veure un fanvid, és a dir, un vídeo de You Tube que ha penjat un fan de la sèrie.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com