4 de gen. 2008

El nou Robin Hood, a La Sexta

La cadena privada La Sexta estrena aquesta nit la nova sèrie sobre Robin Hood, que arriba per primer cop al nostre país amb la garantia de ser una de les produccions més importants de la britànica BBC dels últims anys. En aquest sentit, ja us vam parlar fa uns mesos d'aquesta nova versió del proscrit més famós de tots els temps, que ha adaptat la llegenda amb una nova barreja d'acció, humor i romanticisme. Robin Hood s'emetrà més o menys a partir de les nou del vespre, substituint Los Irrepetibles, i la Sexta espera que la sèrie convenci el públic espanyol de la mateixa manera que ho va fer amb el britànic, ja que Robin Hood va aconseguir una audiència mitjana de 7 milions d'espectadors durant la seua primera temporada. Tot i així, la realitat és que la sèrie no va ser filmada als boscos d'Anglaterra, sinó a Budapest. L'encarregat d'interpretar l'heroi de Sherwood és el jove actor Jonas Armstrong. Per la seua banda, la nova Marian, més intel·ligent i valenta, tindrà la cara de l'actriu Lucy Griffiths. I el meu personatge favorit de la llegenda de Robin Hood, el musculós i simpàtic Little John, és interpretat per Gordon Kennedy. El primer episodi comença quan Robin de Locksley torna a casa després de cinc anys lluitant a les Creuades, i es troba el poble sotmès a la tirania del nou sheriff, sir Guy de Gisborne.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com