25 de nov. 2007

'Por qué no te callas' serà el nom d'un programa d'humor a Argentina

La frase que el rei d'Espanya va utilitzar a la cimera iberoamericana, per fer callar el president de Veneçuela, es convertirà en el títol d'un nou programa d'humor i entreteniment al canal Telefé, un dels més importants de l'Argentina. El famós Por qué no te callas ha esdevingut tot un fenomen a internet i ja és un dels tons reals (i mai més millor dit) més descarregats per als telèfon mòbils, però a l'Argentina s'han afanyat per popularitzar un nou programa de televisió. Així, la cadena privada Telefé (que al nostre país es pot veure, per exemple, a través del dial 153 de Digital+, al dial 157 d'Imagenio i també al servei Emoción de televisió per mòbil de Movistar 3G), té previst estrenar Por qué no te callas el proper 5 de desembre. Segons informa el portal Fórmula TV, el nou programa s'emetrà de dilluns a divendres, al migdia, i estarà conduït pel popular presentador Mariano Peluffo, molt conegut a l'Argentina per ser un dels copresentadors de la versió de Gran Hermano al país sudamericà. Intentarem veure'l algun dia i ja us direm què tal és i com funciona...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com