20 de nov. 2007

'El coro de la cárcel' tindrà una versió a l'MTV d'Itàlia

Al gener, la versió italiana del docu reality El coro de la cárcel, que TVE va estrenar al juny del 2006, començarà a enregistrar-se per encàrrec de la cadena MTV Itàlia. En aquesta ocasió, l'escenari elegit és la presó de Rebibbia, situada a Roma, que amb els seus 2.500 reclusos és una de les presons més massifiacades i conegudes d'Itàlia. Així, dotze presos treballaran durant dotze mesos al costat d'un professor de música, però no per cantar en una coral, sinó per formar una banda de rock. En aquest sentit, la substitució de la coral per una banda de rock no serà l'únic canvi que es farà la versió italiana, que es començaria a emetre al març del 2008. En l'actualitat, aquest format espanyol també s'està emetent a Noruega, amb el títol Fengelskoret, una versió produïda per Nordisk Films per al canal TVNorge. A més, és molt possible que el programa també tinga una versió pròpia a Turquia, França, Dinamarca, Holanda, Suècia, Austràlia i Nova Zelanda, mentre TVE ja ha anunciat que El coro de la cárcel tindrà una segona temporada, cosa que personalment no veig necessària. La idea de fer una coral amb presos era bona, però no sé de què serveix (televisivament parlant) fer una segona coral, o un orfeó sencer. Hauria trobat més interessant provocar l'evolució natural del format, i fer un El coro de la cárcel VIP, amb famosos que actualment són entre reixes o ja han sortit de la presó, com Farruquito, La Pantoja, el Dioni, Julián Muñoz, Luís Roldán, Mario Conde...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com