20 de nov. 2007

La sèrie 'Ascensores' arriba a Paramount Comedy

El canal temàtic Paramount Comedy estrena el 26 de novembre la sèrie de producció pròpia Ascensores, amb un format que inevitablement ens recorda l'exitosa Camera Café. Tots hem viscut tot tipus de situacions dintre d'un ascensor, i amb aquesta idea tan senzilla comença aquesta sèrie sobre moments claustrofòbics i trobades amb persones que no t'agradaria haver-te trobat. En aquest sentit, l'escenari és encara més reduït que el de Camera Café, tot i que segons sembla hi haurà tres ascensors diferents, que formen part d'un bloc en què hi ha oficines i també habitatges. Per tant, hi haurà diferents gags al montacàrregues, a l'ascensor de les oficines i també a l'ascensor dels veïns. Cada episodi tindrà 30 minuts i es dividirà en petits gags d'uns cinc minuts. Paramount Comedy emetrà la sèrie Ascensores cada dia, de dilluns a divendres, a partir de les onze del a nit, tot i que hi haurà diferents redifusions al llarg del dia, com a les 10.30 del matí o a les 16.00 de la tarda. A més, com podem llegir al web del canal, Ascensores és una producció enregistrada amb tecnologia d'Alta Definició. La veritat és que tinc ganes de veure-la, ja que Paramount Comedy ha estat sempre una bona cantera d'actors i guionistes de comèdia, com ha demostrat amb la gent de La Hora Chanante.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com