3 d’oct. 2007

'Vacaciones en Roma' i altres pel·lícules en espanyol al nou canal Paramount a Joost

Ja us hem parlat en altres ocasions de Joost, la nova manera de veure televisió per internet gràcies a un sistema gratuït de vídeo sota demanda. Ara per ara, Joost és una de les plataformes més potents, gràcies a una oferta atractiva i variada de canals gratuïts, que les grans productores estan reforçant perquè han entès que el futur de la televisió i de la indústria àudiovisual passa per internet. Un dels grups que més ha cregut en Joost és Viacom, propietari de marques com MTV (que ja fa molts dies que té canals en aquesta plataforma) i de la productora Paramount. De fet, avui hem sabut que Paramount ja té tres canals a Joost, un dels quals està en espanyol. Així, al canal Paramount Pictures ES ja podem trobar tràilers i pel·lícules senceres, començant per la memorable Vacaciones en Roma, amb Audrey Hepburn i Gregory Peck. A més, també podem veure completes Star Trek Insurrección, Juego de Patriotas, El Chico de Oro, The Italian Job (però la primera versió, amb Michael Caine), The Phantom: El Hombre Emmascarado, Quien ríe el último ríe mejor, San Valentín Sangriento, Las dos caras de la verdad, Rey David (el drama èpic de Richard Gere), El Gran Maclintock, Valor de rey i La leyenda de la ciudad sin nombre. I suposem que el catàleg de continguts anirà ampliant-se, ja que quan vam assabentar-nos de l'existència del canal s'informava que hi havia només tres pel·lícules, i ara ja n'hi ha 13 i gairebé els mateixos tràilers...
D'altra banda, també dir-vos que Joost acaba de posar a la xarxa la versió Beta 1.0, i que ja no cal tenir una invitació per disfrutar dels canals d'aquesta plataforma de televisió per internet, tot i que encara és necessari fer el registre previ. Per tant, si cliqueu aquí podreu descarregar-vos la última versió de Joost.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com