3 d’oct. 2007

El retorn de '24' i 'Perdidos' trenca el Top 20 d'Ebremedia

L'esperat retorn de Jack Bauer i dels nàufrags de l'illa de Perdidos, amb les estrenes de la sisena temporada de 24 i de la tercera temporada de Lost, ha trencat aquest mes el Top 20 d'Ebremedia. Així, el rànquing de les meues sèries favorites queda encapçalat per 24 i Perdidos, però sense perdre de vista un altre retorn molt esperat: la tercera temporada de Médium. Quant a la sèrie interpretada per Patricia Arquette, em va agradar especialment el tercer episodi d'aquesta nova temporada, en què Addison havia de viure una vegada i un altra el mateix dia, fins que pren la decisió correcta. Un tema que es repeteix i que és l'eix central de Day Break, sèrie que és la principal novetat al Top 20, i que entra directament a la quarta posició. En el cinquè lloc hi ha una altra estrena, la nova temporada de CSI, seguida de la polèmica sèrie juvenil Sugar Rush i d'una de les apostes de Fox i de La Sexta per aquesta tardor, Shark. A la vuitena i novena posicions entren Los Hermanos Donnelly i la tercera temporada d'El Séquito, que Canal+ també ha estrenat recentment. Una altra sèrie del canal de pagament, Secuestrado, ocupa la desena posició, desplaçant Veronica Mars, però només a l'espera que Cosmopolitan TV estreni la tercera i última temporada de la sèrie al desembre. Una altra novetat que entra al Top 20 és Andy Barker, detective privado, la comèdia detectivesca que podem veure al canal Calle 13.
Per tant, el Top 20 d'Ebremedia queda així...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. xeic, gustau, l'enllaç al Basar que tens al lateral està a la pàgina antiga! avui ho he vist, per casualitat!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com