27 de set. 2007

'24' se'n torna a la matinada i detenen Bauer per conduir borratxo

Els seguidors de la sèrie 24 no guanyem per a disgustos. Avui ha quedat definitivament confirmat que Antena 3 ha fet marxa enrera en la seua decisió inicial de situar la sèrie de Jack Bauer al prime time dels dijous, i els dos episodis de 24 s'emetran a partir de les 00.00 hores, com s'ha fet des que fa dues setmanes va començar aquesta sisena temporada. És incomprensible aquesta mania d'Antena 3 de marejar els fans de 24, i més quan ja havia emès diferents anuncis promocionals informant del canvi d'horari. En el prime time, avui Antena 3 ha programat la pel·lícula Donde esté el dinero, interpretada per Paul Newman. Pel que sembla, Antena 3 ha vist que seria molt difícil competir amb la gala de Gran Hermano i amb el partit Real Madrid-Betis...
D'altra banda, l'actor Kiefer Sutherland, actor principal i productor executiu de 24, ha estat detingut aquesta setmana per conduir begut, amb el doble de la taxa permesa als Estats Units. Els fets van passar dimarts, quan Bauer tornava a casa després d'una festa en què la cadena Fox va presentar la seua temporada de tardor. Segons hem llegit, Sutherland va quedar en llibertat tres hores després, pagant una fiança de 25.000 dòlars, tot i que podria tornar a la presó i complir entre cinc dies i un any a la presó, ja que és la segona detenció per conduir begut en menys de cinc anys. La condemna definitiva podria afectar el rodatge de la setena temporada de 24, que s'estrenarà als Estats Units al gener del 2008.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com