26 d’oct. 2007

'Muchachada Nui' estrena web

Crec que cada vegada som més els seguidors de La Hora Chanante, programa ara reciclat com Muchachada Nui, des que la colla de Joaquín Reyes ha desembarcat a La 2 de TVE. Aquesta setmana s'ha posat en línia el nou web del programa, en què els internautes poden accedir a nombrosos continguts del programa. De fet, el web està clarament dissenyada pensant en els seguidors de Muchachada Nui, consumidor habitual de vídeos a You Tube. De fet, ja fa dies que TVE ha penjat els gags dels diferents programes a You Tube, així com altres promocions especials per al famós portal de vídeos. Ara els fans de Muchachada Nui també poden veure els vídeos directament al web del programa. A més, Joaquín Reyes ha promès que, almenys una vegada a la setmana, penjarà una entrada al bloc del programa. Al marge dels vídeos, hi ha altres continguts de descàrrega, com els tradicionals fons d'escriptori que ja hi havia al web de La Hora Chanante, o unes originals caretes amb les cares dels personatges principals del show. Com a mínim, el nou web dintre del servidor de RTVE servirà per fidelitzar el públic del programa i farà que els responsables de la cadena no es preocupin pel fet que Muchachada Nui té més èxit a través d'internet que als rànquings d'audiència.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. home, és que a les 23.30 potser ja és una mica tardet! com sempre, els de la 2 es carreguen els programes bons posant-los a hores intempestives. Me jugo que si posen el programa a les 22.00 l'audiència els hi puja com l'escuma...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com