29 d’oct. 2007

AXN estrenarà la sèrie 'Gossip Girl' en versió original subtitulada

La cadena de pagament AXN ha anunciat que l'estrena en primícia de la sèrie Gossip Girl, tot i que la novetat és que l'emetrà en versió original subtitulada. L'emissió de la nova sèrie estel·lar de la The CW amb aquest format gens habitual ha sorprès a tothom, ja que normalment s'estrenen en versió original subtitulada aquelles sèries minoritàries o de culte, com Little Britain, en què difícilment la traducció es podria correspondre amb exactitud al sentit original. Però no és normal que es faci això amb una sèrie nord-americana comercial, ni tan sols als canals temàtics, que prefereixen retardar les seues estrenes i esperar-se a la disponibilitat d'un bon doblatge, com és el cas de Dexter o de la segona temporada d'Héroes. De fet, Cuatro només ha avançat el primer episodi de la tercera temporada de House, però difícilment la podrem veure per Fox fins que no estiga doblada al castellà.
En aquest sentit, l'estretàgia d'AXN s'ha d'entendre com una manera de combatre les cada vegada més freqüents descàrregues de les noves sèries a través d'internet, sobretot a través de les xarxes P2P. La majoria dels seguidors de les sèries nord-americanes ja no valoren veure-les en castellà o en català, sinó que no els importa haver de mirar-les en versió original o subtitulades, si amb això poden mirar-les només uns dies després de la seua estrena als Estats Units. Però la gran innovació d'AXN és que farà el que ja fa molta gent, però amb una qualitat d'imatge i de so molt millor, propera a la qualitat del DVD.
Gossip Girl és l'última creació de Josh Shwartz, el creador de la sèrie juvenil The OC, i està basada en una exitosa sèrie de llibres de Cecily von Ziegesar. Les històries de Gossip Girl són narrades a través d'una blocaire que es manté anònima, i que a la sèrie té la veu de Kristell Bell, coneguda pel seu paper a Veronica Mars i un dels nous personatges d'Héroes. La xiqueta xafardera a què fa referència el títol farà un seguiment de les vides dels joves i rics membres de la privilegiada alta societat de Nova York. Les aventures d'aquests adolescents gairebé sempre giraran al voltant del sexe, les drogues i les angoixes dels conflictes amorosos. AXN estrenarà Gossip Girl, sèrie que ja ha aconseguit una temporada completa, a partir del 3 de desembre, tots els dilluns a les 23.20 hores. En un passi posterior, AXN també ha anunciat que emetrà la primera temporada de Gossip Girl en la seua versió doblada al castellà.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com