24 d’oct. 2007

Les tres primeres temporades de 'Little Britain' en DVD

Finalment, els fans de la sèrie d'humor Little Britain podrem comprar-nos aquesta sensacional comèdia en DVD. En un primer moment, s'havia dit que l'edició en DVD de Little Britain estaria disponible al setembre, però la distribuidora Aurum va ajornar el llançament fins al 7 de novembre. Ara s'ha sabut que l'espera valdrà la pena, ja que Aurum ha decidit treure en DVD no la primera, sinó les tres primeres temporades de la sèrie. El pack de cada temporada de Little Britain costarà 19,95 euros, un preu sens dubte d'escàndol, tenint en compte la gran qualitat d'aquesta producció de culte de la BBC. Tot i així, Aurum també ha previst la posada a la venda d'un pack recopilatori amb les tres primeres temporades de la sèrie, i que costarà 44,95 euros. Com ja us he comentat en altres ocasions, Little Britain (que al nostre país hem pogut veure a través de Canal+) està plantejada com un viatge surrealista per les illes Britàniques, a través d'episodis formats per diferents gags que protagonitzen personatges realment pintorescos, absurds i fins i tot sinistres. Els personatges principals estan interpretats per dos dels membres més destacats de la nova fornada d'actors còmics britànics, David Walliams i Matt Lucas, que han aconseguit actualitzar l'humor britànic amb aquesta sèrie que al Regne Unit s'emet des del 2003, acumulant bones crítiques i tot tipus de premis, fins i tot l'Emmy Internacional a la millor sèrie còmica. Per si encara no sabeu de què va, aquí teniu un tastet de Little Britain que vaig penjar al meu canal de You Tube. De moment, és el segon vídeo més vist del meu canal, amb més de 23.300 descàrregues...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com