17 d’oct. 2007

La 2 estrena en obert la tercera de 'Perdidos'

La 2 de TVE estrena aquesta nit, per primera vegada en obert, la tercera temporada de Perdidos, una de les sèries amb més seguidors arreu del món. La nova temporada de Lost, que ja es pot veure des de fa setmanes al canal de pagament Fox, també ha sortit recentment a la venda en DVD, però la seua emissió per La 2 és una bona oportunitat per veure sense cap cost els emocionants episodis de la sèrie, sobretot pels que encara no l'hagin vist descarregant-se els capítols d'internet. Com alguns ja us hauran dit, la tercera temporada donarà moltes respostes a alguns dels enigmes oberts a les entregues anteriors, tot i que també plantejarà nous misteris i també ens permetrà conèixer nous personatges. Els guionistes de Perdidos estan fent un treball excel·lent. Com recordareu, mentre a la primera temporada coneixíem els personatges de la part davantera de l'avió (Jack, Locke i companyia), la segona temporada ens va permetre conèixer els ocupants de la cua de l'avió (Señor Eco, Ana Lucía...). La tercera temporada ens donarà a conèixer definitivament l'enigmàtic grup de Los Otros, així com més detalls de la mistoriosa Iniciativa Dharma. D'altra banda, també sabrem més coses sobre un dels millors personatges de la sèrie, Desmond, que a la segona temporada era el responsable d'introduir els famosos números de Perdidos a l'ordinador del búnquer. I el que us deia, si preferiu no esperar-vos tota una setmana per saber com continua la sèrie, i preferiu veure tots els episodis possibles en una marató, ja podeu comprar-vos la tercera temporada de Perdidos en DVD, per uns 50 euros.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Ho he fet, confesso, tot el pont del Pilar tancats a casa mirant Perdidos. Esta sèrie enganxa moltíssim, i la veritat és que no ha perdut gens en esta tercera temporada. Ara fins que surti la següent ens consolarem amb els extres del DVD, que estan molt bé.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com